Verbouwing huisartsenpraktijk

210920

Binnenkort wordt onze huisartsenpraktijk verbouwd. In verschillende fases worden de verschillende ruimten van de praktijk verbouwd en opgeknapt. Deze verbouwing zal starten op 28 september aanstaande.

Tijdens de eerste fase wordt de apotheek, de wachtkamer, de ruimte waar de doktersassistentes zitten en spreekkamer 4 (POH-kamer) opgeknapt. Spreekkamers 1, 2 en 3 blijven tijdens de eerste fase in gebruik. Ter tijdelijke vervanging van deze ruimtes komen er twee portocabins achter de praktijk te staan. in 1 van de porocabins komt de apotheek en in de andere een wachtruimte en het kantoor voor de doktersassistentes. Vanaf 28 september kunt u aan de achterkant van de praktijk terecht voor uw medicatie en voor de wachtkamer. de huisarts, assistente of praktijkondersteuner zal u komen halen in de portocabin en u via de achterdeur meenemen naar de spreekkamer. De apotheek zal uw medicatie verstrekken via het raam van de portocabin (zoals nu in de praktijk gebeurt). Naar verwachting zullen de apotheek, de wachtkamer, de doktersassistenteruimte en spreekkamer 4 (poh-kamer) eind november weer in gebruik genomen worden.

Fase twee bestaat uit het opknappen van spreekkamer 1,2 en 3. Tijdens deze fase worden de portocabins gebruikt als spreekkamers. Wanneer u een afspraak heeft kunt u plaats nemen in de wachtkamer van de praktijk. Indien nodig zal de assistente u daar verdere instructies geven. Naar verwachting zullen de vernieuwde spreekkamers beging 2021 in gebruik genomen worden.

 

Wij zetten ons ervoor in dat de verbouwing zo min mogelijk impact voor u heeft. Ondanks alle inzet kan dit in de praktijk anders zijn, hiervoor vragen wij uw begrip. Hou voor de meest actuele informatie onze website in de gaten.

Openingstijden praktijk


Het loket van de doktersassistente is ’s-morgens geopend van 8:00-12:30 en van 13:30-17:00.
Met uitzondering van de donderdag, dan is de praktijk om 12:00 uur gesloten.

Consult & Tijden

Openingstijden Apotheek


De apotheek is ’s-morgens geopend van 10:00-12:30 en van 13:30-17:30.
Met uitzondering van de donderdag,  dan is de praktijk om 12:00 uur gesloten.

De Apotheek