2e fase Verbouwing huisartsenpraktijk

Op maandag 30 november gaan we naar de volgende fase van de verbouwing. Tijdens deze fase worden de spreekkamers verbouwd. de portocabins die achter de praktijk staan zullen per 30 november gebruikt worden als spreekkamers.

Vanaf vrijdag 27 november zullen de wachtkamer, de doktersassistente ruimte en de apotheek weer in gebruik genomen worden. U bent vanaf deze datum weer welkom aan de voorzijde van de praktijk. Wanneer u een afspraak heeft meld u zich bij de doktersassistente en neemt u plaats in de wachtkamer. Degene met wie u een afspraak heeft komt u halen. Indien u gezien wordt in 1 van de spreekkamers van de portocabins zal u via de achteruitgang van de praktijk naar de portocabin begeleid worden.

De apotheek is per 27 november ook weer bereikbaar via de voorzijde van de praktijk. Om dit in goede banen te leiden vragen we u zich te houden aan de op dat moment geldende Corona maatregelen.

 

Naar verwachting zal de verbouwing van de spreekkamers tot eind 2021 duren. Wij blijven ons inzetten om ervoor te zorgen dat de verbouwing zo min mogelijk impact voor u heeft. Ondanks alle inzet kan dit in de praktijk anders zijn waarvoor wij u begrip vragen.

 

 

Openingstijden praktijk


Het loket van de doktersassistente is ’s-morgens geopend van 8:00-12:30 en van 13:30-17:00.
Met uitzondering van de donderdag, dan is de praktijk om 12:00 uur gesloten.

Consult & Tijden

Openingstijden Apotheek

De apotheek is geopend van 13:00-17:30 elke middag.
Met uitzondering van de donderdag, dan is de apotheek van 10:00- 12:00 uur geopend.

 

De Apotheek